М'ясорубки ручні
Незважаючи на широкий асортимент електронних пристроїв, м'ясорубки ручні продовжують користуватися популярністю. Вони прості у використанні і не вимогливі. Насадки для м'ясорубки дозволяють розширити її призначення. Насадки для ковбаси і для соку потрібні на кухні кожної господині.
Чавунні та алюмінієві м'ясорубки ручні, насадки до них
Чугунные и алюминиевые ручные мясорубки используются в кулинарии уже длительное время. Независимо от возраста пользователя, оборудование часто используется на домашней кухне. Насадки для мясорубки позволяют производить не только обычный фарш, но и домашние колбасы, свежие соки. Особенности ручных мясорубок:
- доступная стоимость;
- вкус продуктов, который сделан вручную намного вкуснее, чем после электрических устройств;
- не зависит от электросети — даже в случае аварии, семья не останется голодной;
- бесшумность — из-за отсутствия мотора, мясорубка не издает лишних шумов;
- міцність — алюмінієві та чавунні насадки для м'ясорубок і самі м'ясорубки ручні стійкі до впливу зовнішніх факторів і характеризуються тривалим терміном експлуатації.
Насадки для м'ясорубки можна придбати окремо, при необхідності. М'ясорубка і насадки для неї досить компактні і не займають багато місця, що дуже зручно для невеликої кухні дачного будиночка.